پیام مازند

آخرين مطالب

توهین به بزرگان اهل سنت در صداوسیما | عزل مدیر شبکه یک و و اعلام جرم علیه 8 نفر فرهنگي

توهین به بزرگان اهل سنت در صداوسیما | عزل مدیر شبکه یک و و اعلام جرم علیه 8 نفر
  بزرگنمايي:

پیام مازند - یک خطای حساسیت‌برانگیز در برنامه زنده «سیمای خانواده» کافی بود تا طوفانی مدیریتی در شبکه یک سیما به‌پا شود؛ با برکناری مدیر پخش و مدیر گروه تولید، اعلام جرم علیه 8 نفر و ورود جدی دستگاه قضایی و نهادهای امنیتی، صدا و سیما نشان داد که در برابر هرگونه خدشه به وحدت اسلامی، بی‌محابا وارد عمل خواهد شد.
در پی بروز یک اتفاق جنجال‌برانگیز در برنامه «سیمای خانواده» که روز چهارشنبه از شبکه یک سیما پخش شد، تحولات مدیریتی گسترده‌ای در سازمان صدا و سیما رقم خورد. در واکنش به این خطای «نابخشودنی و مشکوک»، که بلافاصله واکنش افکار عمومی و حساسیت‌های مذهبی را برانگیخت، معاونت سیما وارد عمل شد و با اقدامی سریع، مدیر پخش شبکه یک را از سمت خود برکنار کرد.
براساس اطلاعیه رسمی منتشر شده از سوی معاونت سیما، این سازمان در ماه‌های اخیر برنامه‌های متعددی با هدف تقویت وحدت امت اسلامی و احترام به تمامی مذاهب اسلامی تولید و پخش کرده که برخی از آنها حتی مورد توجه گسترده مخاطبان در کشورهای اسلامی قرار گرفته است. به همین دلیل، بروز چنین اشتباهی در یکی از برنامه‌های زنده تلویزیونی، ضربه‌ای به اصول بنیادین رسانه ملی تلقی شده و با برخوردی قاطع همراه بود.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، در نخستین واکنش، ویدئوی منتشر شده از این برنامه از تمام سکوهای وابسته به رسانه ملی، از جمله تلوبیون و سپهر، حذف شد. همزمان نیز طی هماهنگی با مراجع قضایی، برای 8 نفر از دست‌اندرکاران این برنامه اعلام جرم صورت گرفت و آن‌ها به دستگاه قضایی معرفی شدند.
همچنین، علاوه بر مدیر پخش، مدیر گروه تولید برنامه نیز از سمت خود برکنار شد. در سطح بالاتر، به دستور مستقیم رئیس سازمان، کمیته‌ای متشکل از مرکز صیانت و حفاظت سازمان، معاونت سیما، معاونت حقوقی و اداره کل بازرسی تشکیل شده تا ابعاد مختلف این اتفاق را بررسی و عوامل احتمالی دیگر را نیز شناسایی کند.
اطلاعیه معاونت سیما پس از اتفاق روز چهارشنبه در برنامه سیمای خانواده توضیحات کاملی در این خصوص ارائه کرد. در بخش پایانی آن آمده است: رسانه ملی با تاکید بر اولویت حفظ وحدت و انسجام اسلامی، هرگونه اقدام تفرقه‌افکنانه را به شدت محکوم کرده و خواستار ورود جدی نهادهای امنیتی برای کشف ریشه‌ها و عوامل اصلی این اتفاق شده است.
رئیس صداوسیما در واکنش به پخش جنجال برنامه سیمای خانواده: نابخشودنی است
پیمان جبلی در صفحه ویراستی خود نوشت: «فتنه افکنی در جامعه اسلامی هیچ مدافعی در بین مسلمانان واقعی اعم از شیعه و سنی ندارد. در شرایطی که حماسه غزه عالی ترین جلوه های همبستگی و خون شریکی بین سنی و شیعه را به نمایش گذاشته است و نصرالله و نیلفروشان و سنوار پرچم اتحاد اسلامی را بالاتر از همه دورانها به اهتزاز درآورده اند.»
جبلی همچنین در واکنشی دیگر تاکید کرد: خطای جبهه افراطی نابخشودنی است. تشیع انگلیسی رسواتر و حقیرتر از آن است که بتواند مطامع اربابان مستکبر خود را محقق کند. به هموطنان عزیز سنی و شیعه اطمینان می دهم فرزندان ملت در رسانه ملی ریشه فتنه را کور خواهند کرد.»

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/889997/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین وضعیت فوق سنگین ایران پس از مصدومیت؛ یوسفی چه زمانی برمی‌گردد؟

سلتیکس و کاوالیرز، پیش به سوی فینال کنفرانس شرق

بازگشت آچار فرانسه خیبر بعد از تعطیلی کوتاه

فال حافظ جالب امروز پنجشنبه 4 اردیبهشت ماه 1404

ممنوعیت تردد در جاده چالوس تا اطلاع ثانوی

باشگاه خیبر خرم‌آباد مدرسه فوتبال ندارد

پوستر گل گهر برای بازی حذفی با نساجی/ در ستایش دو شهید استان مازندران +عکس

ترافیک در جاده کرج_چالوس و آزادراه تهران_شمال سنگین است

بهسازی و تسهیل در تردد راه 60 روستای بخش «پاپی» خرم‌آباد

ممنوعیت تردد در محور چالوس

7 روش تاییدشده برای‌ افزایش تمرکز

جاده چالوس به سمت شمال یک‌طرفه است/ ترافیک محور هراز

آغاز مراسم گرامیداشت عملیات بازی‌دراز با ورود نخستین کاروان راهیان نور

پورمحمدی: در قرارداد کرسنت از من سئوال نکنید وگرنه ناچارم اطلاعاتی بدهم که بسیاری را خوش نمی‌آید

این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند

بخشی از کتاب/ آیین زندگی

مربی گوانگژو: برای بردن الهلال می‌جنگیم

چالش جالب بازیکنان بایرن مونیخ

ویدئو باشگاه بارسلونا از آخرین مراحل بازسازی و کاشت چمن ورزشگاه نیوکمپ

ضربه «Behind the back» حریف آلمانیِ نیما عالمیان در مسابقات کانتندر تونس که تشویق نماینده کشورمان را درپی داشت

انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بسکتبال با ویلچر

جنرال موتورز، تأمین‌کننده جدید موتور فرمول یک

فراری در برابر چالش تنظیمات ماشین جدید

اولین انتخاب جباری در استقلال؛ جلال!

تردیدهای آلکاراس برای مسترز مادرید

ستاره استقلالی در راه پرسپولیس

مسافران این خبر را از دست ندهند/ ممنوعیت تردد در محور کرج – چالوس

بهترین رنگ نور چراغ خواب برای خواب باکیفیت

آئین تکریم ریاست سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

جاده چالوس از ساعت 10 صبح یک‌طرفه شد/ ممنوعیت تردد از مرزن‌آباد به تهران

پیکر شهید «غلامحسین دماوندی» در بهشهر تشییع شد

باارزش ترین جدول رده بندی در فوتبال؛ قهرمانان پول و درآمد!

تردد سنگین و روان در محورهای کندوان و هراز/کندوان یک‌طرفه می‌شود

رکوردشکنی در شاخص‌ها با چشم‌انداز مثبت

پیشرفت 60 درصدی پروژه آبشار مصنوعی خرم‌آباد

خبر خوش استاندار مازندران در مورد پتروشیمی میانکاله

تردد در محور کرج - چالوس ممنوع شد

تردد خودروهای سنگین در محور قصرشیرین - سرپل‌ذهاب تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

108 درصد تعهد اشتغال ساری محقق شد

نقش تغذیه والدین در سلامت جنین از نگاه طب ایرانی

بازدید جمعی از دانش آموزان از "اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش" به مناسبت هفته مشاغل

«نزدیکِ صبح» شعرهای سپید کوتاه‌ با موضوع فلسطین منتشر شد

تداوم هوای گرم در مازندران

فردا گرم‌ترین روز در مازندران/دما هوا به 35 درجه‌ می‌رسد

سنجش سلامت؛ ملاک ثبت نام دانش‌آموزان در مازندران‌

ممنوعیت تردد در محور چالوس از ساعت 10 صبح

ترافیک سنگین محور چالوس را یکطرفه کرد

تولد نخستین گوساله گوزن زرد ایرانی در کشت و صنعت خرم‌آباد

دستگیری قاچاقچی سازمان‌یافته چوب در مازندران

از بین بردن لکه‌های قهوه‌ای دندان با روش‌های خانگی